Home » Uncategorized

Category Archives: Uncategorized

Politica Cookies

POLITICĂ PRIVIND FIȘIERELE DE TIP COOKIE

PRIMARIA BÎRA, judetul Neamt, Romania, în calitate de operator de date vă transmitem această Notă de informare pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Vă transmitem această Notă de informare la începutul interacțiunii noastre prin intermediul Website-urilor noastre.

I. Ce reprezinta un fisier cookie si scopul acestuia.

Site-ul utilizează tehnologia tip cookie pentru a vă oferi un serviciu web de calitate ridicata și personalizat. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe site-urile noastre nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală.

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul dumneavoastra web pe hard disk-ul dispozitivului dumneavoastra final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dumneavoastra cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dumneavoastra (de exemplu, autentificare, limbă), trimițând informațiile pe care le conțin înapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web respectiv utilizând același dispozitiv final.

II. Controlarea fisierierelor de tip cookie de catre dumneavoastra.

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie fie prin intermediul setărilor browserului dumneavoastra web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți, sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. In orice situaţie, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie.

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dumneavoastra și să configurați browserul dumneavoastra web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dumneavoastra web. De obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe care îl utilizați pentru a accesa Website-urile noastre. În funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie.

Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browserelor dumneavoastra: Dati click pe fiecare browser in parte pentru informatii.

– Setări cookie în Internet Explorer (https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11)
– Setări cookie în Firefox (https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences)
– Setări cookie în Chrome (https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&hlrm=en)
– Setări cookie în Safari (https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac)
– Setări cookie în Edge (https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy)
– Setări cookie în Opera (https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/)

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org sau să vedeți www.youronlinechoices.eu, care conține informații suplimentare privind publicitatea comportamentală și viața privată online.

III. Fișierele tip cookie.

În baza funcției și scopului pentru care sunt utilizate fișierele de tip cookie pe site:

– Fișiere de tip cookie absolut necesare vă permit să navigați pe Website și să îi utilizați funcțiile de bază. De obicei, acestea sunt instalate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de dvs. care echivalează cu o cerere de servicii. Aceste fișiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea Website-urilor.

– Fișiere de tip cookie privind funcționalitatea sunt utilizate pentru a vă recunoaște atunci când reveniți pe Website-ul nostru și ne permit să vă oferim funcții îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferințelor dvs. Aceste fișiere de tip cookie colectează informații anonime și nu pot urmări navigările dvs. pe alte site-uri web. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani.

– Alte tipuri de fișiere de tip cookie care pot fi utilizate ulterior. Vă vom informa prin politicile noastre actualizate dacă sunt utilizate orice alte tipuri de cookies.

Politica de confidentialitate

Primaria Bîra tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare. Mai jos vă prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la protecția pe care v-o garantam și scopul colectării datelor cu caracter personal.

Oferim servicii de informare, care asigură cetăţenilor sau altor factori interesaţi acces uşor şi eficient la informaţii, facilitând consultarea documentelor emise de către Primaria Bîra, resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăţi procesul de comunicare dintre cetăţeni şi Primaria Bîra si pentru a asigura serviciile publice prevăzute de legile in vigoare;

Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și sunt stocate doar pe server securizat. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.

Daca ne-ati contactat prin intermediul adresei de email prezente in site sau in alt mod, va putem procesa numele, datele de contact, locatia si alte informatii pe care ni le-ati furnizat pentru a va putea raspunde la intrebari, pentru a organiza intalnirea, convorbirea telefonica sau alte comunicari;

Unele informatii personale sunt necesare pentru ca site-ul nostru sa va poata furniza serviciile pe care le-ati achizitionat sau le-ati solicitat.

Retineti ca, daca nu ne dati datele dvs., cel mai probabil nu vom putea comunica cu dvs. si sa va furnizam serviciile descrise mai jos.

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

1. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Primaria Bîra., adresa de corespondență fiind protectie.date@bira.ro

2. Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail: protectie.date@bira.ro

3. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

4. Aveți dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, în anumite condiții.

5. Aveți dreptul la portabilitatea datelor – în anumite condiții puteți primi datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau se poate solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

6. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu vă va afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de a vă retrage consimțământul.

7. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile.

Lista tuturor drepturile dumneavoastră odată cu adoptarea și implementarea GDPR
Prin urmare, în calitate de utilizator al Primariei Bîra, aveți următoarele drepturi:
Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail protectie.date@bira.ro.

Fiind de acord cu prezentul document “Politica de confidentialitate” , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

Termeni si conditii

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorul/vizitatorul siteului confirma ca a citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.

IN CAZUL IN CARE UTILIZATORII NU DORESC ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR, PRECUM SI MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA OPREASCA UTILIZAREA WEBSITEULUI.

Detinatorul acestui site este Primaria Bîra, judetul Neamt, Romania.

Este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea Primariei Bîra.

Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin Primariei Bîra.

Utilizatorul site-ului este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu foloseasca nici un fel de sistem/aplicatie/insertie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

https://bira.ro este domeniul oficial al Primaria Bîra pentru asigurarea unei mai mari transparenţe şi o mai bună înţelegere a activităţilor Primaria Bîra.

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.bira.ro oferă utilizatorilor informaţii, acte normative, decizii, hotărâri, reglementări şi ştiri referitoare la institutia descrisa mai sus.

Oferim servicii de informare, care asigură cetăţenilor sau altor factori interesaţi acces uşor şi eficient la informaţii, facilitând consultarea documentelor emise de către Primaria Bîra, resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăţi procesul de comunicare dintre cetăţeni şi Primaria Bîra si pentru a asigura serviciile publice prevăzute de legile in vigoare;

Primaria Bîra întreţine acest domeniu pentru a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale. Operatorul de date depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, operatorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora.

Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.

Numai documentele şi actele normative publicate pe hârtie de către organele abilitate sunt considerate autentice.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site si nu solicita informatii cu caracter personal prin intermediul adresei de email prezente in site.

Reguli generale
Administratorul siteului declară următoarele:
– va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului siteului;
– va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a siteului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;

– pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, operatorul de date poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

I. Acces
Pentru a putea vizualiza siteul nostru aveţi nevoie de un calculator personal, dispozitiv personal (Mobil, tableta cu Sistem de Operare: Android, iOS) o conexiune stabila la Internet si de un browser web instalat prin intermediul careia va fi accesata adresa de web https://bira.ro.

II. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

Se efectueaza in conformitate cu termenii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR) – privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Aveti dreptul de a solicita consultarea, corecția, actualizarea sau eliminarea informațiilor incorecte pe care le deținem în ceea ce vă privește. Pentru a vă exercita unul dintre aceste drepturi vă rugăm să ne transmiteți o cerere pe emailul protectie.date@bira.ro (a se vedea secțiunea GDRP)

Vezi politica de confidentialitate!
Vezi politica de cookies!

Protecția datelor minorilor

Bira.ro nu solicită și nu stochează date personale ale minorilor. În cazul în care vom depista abateri de la această politică, vom proceda la ștergerea automată de îndată a acestor date. Dacă aveți cunoștință despre astfel de abateri de la acest principiu, vă rugăm să le comunicați de urgență pe emailul protectie.date@bira.ro ( a se vedea secțiunea GDPR).
Dacă aveți orice alte nelămuriri sau întrebări legate de datele Dvs. personale stocate pe site-ul nostru sau de politica noastră de confidențialitate și GDPR vă rugăm să ne contactați pe emailul precizat mai sus.

III. Linkuri
Nu suntem responsabili pentru practicile implementate de site-uri și servicii web prezentate ca referințe pe pagina noastră web. Politica noastră de confidențialitate se aplică strict serviciilor operate de noi și nu privește site-urile terților, chiar dacă acestea sunt eventual menționate ca referințe în conținutul furnizat de noi. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

IV. Securitate
Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. Informatiile vor fi protejate atat offline cat si online.

V. Excluderi
Primaria Bîra nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi, spam sau alte sisteme, tehnologii care afecteaza utilizatorul in orice fel.

Utilizatorii inteleg faptul ca datele furinizate pe acest site pot fi modificate oricand.

Primaria Bîra nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii websiteului.

Termeni si conditii

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorul/vizitatorul siteului confirma ca a citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.
IN CAZUL IN CARE UTILIZATORII NU DORESC ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR, PRECUM SI MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA OPREASCA UTILIZAREA WEBSITEULUI.
Detinatorul acestui site este Primaria Bîra, judetul Neamt, Romania.
Este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea Primariei Bîra.
Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin Primariei Bîra.
Utilizatorul site-ului este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu foloseasca nici un fel de sistem/aplicatie/insertie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.
http:s//bira.ro este domeniul oficial al Primaria Bîra pentru asigurarea unei mai mari transparenţe şi o mai bună înţelegere a activităţilor Primaria Bîra.
Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.bira.ro oferă utilizatorilor informaţii, acte normative, decizii, hotărâri, reglementări şi ştiri referitoare la institutia descrisa mai sus.
Oferim servicii de informare, care asigură cetăţenilor sau altor factori interesaţi acces uşor şi eficient la informaţii, facilitând consultarea documentelor emise de către Primaria Bîra, resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăţi procesul de comunicare dintre cetăţeni şi Primaria Bîra si pentru a asigura serviciile publice prevăzute de legile in vigoare;

Primaria Bîra întreţine acest domeniu pentru a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale. Operatorul de date depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, operatorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora.
Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.
Numai documentele şi actele normative publicate pe hârtie de către organele abilitate sunt considerate autentice.
Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.
De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site si nu solicita informatii cu caracter personal prin intermediul adresei de email prezente in site.
Reguli generale
Administratorul siteului declară următoarele:
– va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului siteului;
– va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a siteului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;

– pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, operatorul de date poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.
I. Acces
Pentru a putea vizualiza siteul nostru aveţi nevoie de un calculator personal, dispozitiv personal (Mobil, tableta cu Sistem de Operare: Android, iOS) o conexiune stabila la Internet si de un browser web instalat prin intermediul careia va fi accesata adresa de web https://bira.ro.

II. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.
Se efectueaza in conformitate cu termenii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR) – privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Aveti dreptul de a solicita consultarea, corecția, actualizarea sau eliminarea informațiilor incorecte pe care le deținem în ceea ce vă privește. Pentru a vă exercita unul dintre aceste drepturi vă rugăm să ne transmiteți o cerere pe emailul protectie.date@bira.ro (a se vedea secțiunea GDRP)
Vezi politica de confidentialitate!
Vezi politica de cookies!
Protecția datelor minorilor
Bira.ro nu solicită și nu stochează date personale ale minorilor. În cazul în care vom depista abateri de la această politică, vom proceda la ștergerea automată de îndată a acestor date. Dacă aveți cunoștință despre astfel de abateri de la acest principiu, vă rugăm să le comunicați de urgență pe emailul protectie.date@bira.ro ( a se vedea secțiunea GDPR).
Dacă aveți orice alte nelămuriri sau întrebări legate de datele Dvs. personale stocate pe site-ul nostru sau de politica noastră de confidențialitate și GDPR vă rugăm să ne contactați pe emailul precizat mai sus.
III. Linkuri
Nu suntem responsabili pentru practicile implementate de site-uri și servicii web prezentate ca referințe pe pagina noastră web. Politica noastră de confidențialitate se aplică strict serviciilor operate de noi și nu privește site-urile terților, chiar dacă acestea sunt eventual menționate ca referințe în conținutul furnizat de noi. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

IV. Securitate
Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. Informatiile vor fi protejate atat offline cat si online.

V. Excluderi
Primaria Bîra nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi, spam sau alte sisteme, tehnologii care afecteaza utilizatorul in orice fel.
Utilizatorii inteleg faptul ca datele furinizate pe acest site pot fi modificate oricand.
Primaria Bîra nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii websiteului.

Politici de confidentialitate

Termeni si conditii
Politica de confidentialitate gdpr
Politica cookies

Procese Verbale

Publicații de căsătorie

Publicatie casatorie – 30.08.2018
Publicatie casatorie – 24.08.2018
Publicatie casatorie – 15.08.2018
Publicatie casatorie – 27.07.2018
Publicatie casatorie – 19.07.2018
Publicatie casatorie – 28.06.2018
Publicatie casatorie – 28.03.2018

Dispoziții

Dispozitia nr. 149 din 05.12.2018
Dispozitia nr. 141 din 23.11.2018
Dispozitia nr.133 din 25.10.2018
Dispozitia nr.107 din 21.09.2018
Dispozitia nr.95 din 20.08.2018
DISPOZITIA nr. 96 din 20.08.2018
DISPOZITIA nr. 77 din 16.07.2018
DISPOZITIA nr. 74 din 22.06.2018
DISPOZITIA nr. 60 din 21.05.2018
Dispozitie convocare sedinta de indata – 14.05.2018
Dispozitie convocare sedinta CL – nr. 36 / 21.03.2018
Dispozitie comisie concurs promovare – nr. 28 / 09.03.2018

Proiecte de hotărâre

Proiecte de hotărâre